Skip to content

Om Palmeira Studio

Våra tjänster

Våra skräddarsydda lösningar är helt anpassade för era specifika behov. Vi fokuserar på snabba och skalbara lösningar baserad på den senaste tekniken. Med kontinuerligt underhåll säkerställer vi webbplatsens kvalité.

Våra Värderingar

Långsiktigt partnerskap

Långt kontinuerligt samarbete förbättrar resultaten. Vi uppskattar långvarigt, pålitligt partnerskap. I vårt samarbete är din framgång vårt gemensamma mål. Det som inspirerar oss är de utmaningar vi står inför och meningsfulla lösningar vi tillhandahåller.

Unika Lösningar

Varje företag och projekt är unika. Därför tror vi inte att en lösning passar alla. Vi skapar anpassad strategi, design och marknadsföringsplan baserad på mål och komplexitet för optimala resultat.

Leverera Resultat

Vi tillhandahåller lösningar som är utformade för att skapa tillväxt. Det finns ingen mening med bra design om den inte fungerar. Att leverera resultat är vår högsta prioritet. Vi använder data för att hjälpa oss förstå och skapa en lösning för att nå den fulla potentialen.

Vårt Team

Palmeira Studio är ett team av olika individer med olika kunskaper och expertis som kommer samman för att bilda ett professionellt team. Vi brinner för vårt arbete och vill göra en skillnad för er.

Ping Worasucheep

UX/UI Deisgner
Passionerad av vacker design, företag och berättelser.

Emir Maglic

Utvecklare
Älskar människor, meningsfulla koncept och sport.

Amar Maglic

Videografiker
Passionerad av filmskapande, animationer och resor.

Vi är alltid öppna för nya spännande möjligheter. Hör av er till oss!